За Нас

СТРЕМИМ СЕ ДА ПРОМЕНЯМЕ ЖИВОТИ

60 ДЕНА ФИТНЕС е дългосрочна програма с постоянни резултати. Тя е проектирана да революционизира напълно начина, по който тренирате, правейки го част от ежедневието ви в течение на 2 месеца, за да получите видими резултати.

Трябва да сте психически готови да се ангажирате за 60 дни редовни тренировки, преди да започнете тази програма.

За всяка седмица постоянство и тренировки ще подобрявате здравето си, тонуса, силата,вашите мускули и психическата ви нагласа. Хората ще забележат бързо вашата подобрена версия и може би ще получите ревностни погледи от приятели или колеги.

Изграждане на мускули

Програмата е предназначена за бързо натрупване на мускулна маса, като тя е разделена на 2 фази, за да се получи правилен баланс между упражненията за маса, за обем и за интензивно стимулиране на мускулите.

Сваляне на килограми

Ако търсите начин да отслабнете, да свалите няколко излишни килограми или да влезете в отлична форма и то бързо, ние можем да ви предложим точно това в оптимален срок от време.

Тренировки вкъщи

Не е важно къде тренирате, а дали имате желание за тренировка. Трябва да вярвате, че може да постигнете целите си! Без вяра, надежда и убеденост в това което правите, е невъзможно да го постигнете

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние работим в ползва на вашият потенциал и ценим вашето здраве. Времето е ценно, съвременният начин на живот често е забързан и отнема време с работата, семеен натиск и не ни остава време за себе си. Нашите програми са проектирани за минимален период от време да постигнете максимални резултати. Ако вие ни се доверите, ние ще преминем всякакви граници за да постигнем желаните от вас цели.

Тренировки 90%
Хранене 95%
Мотивация 100%
Краен Резултат 100%

Какво казват клиентите ни